Nostalgiaa

Tiedetään, ettemme voi koskaan palata siihen mitä on ollut. Se - aika entinen - tuntuu ihmisen kaipuuna lapsuuden viattomuuteen. Nostalgia ei välttämättä ole kaipuuta johonkin tuttuun paikkaan vaan sisäiseen tilaan ja aikaan. Muisti valikoi menneisyydestä miellyttäviä asioita ja tiloja. Niihin liitetään suurempia kokonaisuuksia ja saattaapa joku esine tuoda muistin perukoilta esiin jotain kaunista sinne pitkäksi aikaa unohtunutta.  Kyllä nostalgialla on merkitystä ja se on ymmärrettävää. 

Verkkokauppa "Silloin ennen tukku" on kokoelma tuotteita, jotka on suunniteltu jo kauan sitten. Nyt niitä taas saa, uustuotantona vanhojen mallien mukaan. Pyrimme tuomaan ja tuottamaan iloa pienistä asioista, avaamaan mieliä muistelemaan entisaikaa. Ehkä sieltä asiakkaasi mielen arkistoista löytyy näiden tuotteiden avulla sellaisia paikkoja ja tapahtumia, jotka olivat jo vähäksi aikaa unohtuneet; mummolan esineistö, vanhempien joulukuusi, omat ensimmäiset lelut, lapsuudenkodin näkymät...
Toivottavasti löydätte sivustoltamme mieltä lämmittäviä tuotteita ilahduttamaan asiakkaitanne. Tervetuloa aikaan silloin ennen.

Kenelle?

Tämä sivusto on vain yrityksille, yhteisöille ja jälleenmyyjille. Sivustolla esittelemme nostalgisten tuotteidemme valikoiman kuvineen. Hinnaston saat lähettämällä meille pyynnön sähköpostilla info@silloinennen.fi. Kirjoita siihen yrityksesi nimi, ly-tunnus sekä yrityksen toimiala. Tutustuthan ensin kohtaan Käyttöehdot. Kiitos.

 Valikoimamme vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Seuraa sivustoamme ja sen muutoksia. Tuotteet esitellään sivulla Koti.