Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 11.9.2022 alkaen

Verkkokauppa Silloin ennen tukku

Länsikuva Oy, (ly 06938104, Haapasaarentie 1 F 43, 00960 Helsinki, puh. 045 1520 688, info@silloinennen.fi) myy tuotteita verkkosivuston www.silloinennentukku.eu kautta ly-tunnuksen omistaville jälleenmyyjille Suomeen. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisena erillisessä hinnastossa, jonka saa ilmoittamalla sähköpostiimme info@silloinennen.fi tilaajan tiedot, toimialan sekä ly-tunnuksen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan lähettämällä tilaus verkkokaupan sähköpostiin info@silloinennen.fi. 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Minimitilaus 200 € + rahti.

Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen Silloin ennen verkkokaupassa tapahtuu laskulla. Saatuamme tilauksesi lähetämme tilausvahvistuksen. Toimitusaikamme on 1-3 viikkoa. Lähetämme laskun samalla kun toimitus lähtee antamaasi osoitteeseen. Laskun yhteydessä veloitamme  rahdin todelliset kulut mitään lisäämättä. Maksuehtomme on 7 vrk/netto ellei toisin ole sovittu. Myöhästymisiä ilman, että siitä on erikseen sovittu, emme katso hyvän liiketavan mukaisiksi. Tästä johtuen laitamme laskut perintään, jos ei suoritusta tapahtu ensimmäisestä maksumuistutuksesta huolimatta. Pienen yrityksen ei ole mahdollista toimia, jos maksuliikenne takkuaa.

Huomioithan, että varastomme on pieni, joten joitakin tuotteita joudumme tilaamaan päämiehiltämme vasta saadessamme tilauksesi. Tästä syystä varaamme toimituksiin 2-3 viikkoa. Tämä on hyvä huomioida joulutilauksia tehdessä. Joulutilausten tuleekin olla meillä viimeistään 23.9.2022. Sen jälkeen tilatuille tuotteille emme voi taata toimitusta ! 

Jotkut hinnastossamme ja nettisivullamme olevista tuotteista saattavat olla loppuunmyytyjä ennenkuin tilauksemme on perillä tai tuote voi olla tilapäisesti loppu, mutta sitä on tulossa lisää. Näistä tiedotamme teille heti. 

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut ovat postin tai matkahuollon veloittama maksu siihen mitään lisäämättä. Toimituskulut lisätään laskuun.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-3 viikkoa. Emme  vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen. 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@silloinennen.fi tai postitse alla olevaan osoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Korona-aikana veloitamme 50% perutusta tilauksesta. Emme pysty pitämään varastoa vaan teemme tilaukset päämiehillemme teidän tilaustenne mukaan.

Huomioithan, että turhat palautukset ja maksuviivästykset saattavat vaikuttaa asiakkuuteesi.

Palautusosoite: Länsikuva Oy

Haapasaarentie 1 F 43

00960 Helsinki

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 50€ maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Ota kuva vioittuneesta tuotteesta ja lähetä se meille. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.